O Nama facebook

Klub studenata povijesti - ISHA Zagreb

Klub studenata povijesti - ISHA Zagreb studentska je udruga koja djeluje na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, i koja je također član Međunarodnog udruženja studenata povijesti (International Students of History Association - ISHA) i Saveza studentskih udruga Filozofskog fakulteta (SSUFF) Sveučilišta u Zagrebu. Klub se ističe brojnim aktivnostima na međunarodnoj i fakultetskoj razini. Međunarodne su aktivnosti Kluba vezane uz ISHA-u, koja je osnovana u Budimpešti 1989. godine s namjerom promicanja međunarodne suradnje te razmjene znanja i ideja među studentima povijesti i njoj srodnih područja, i koja se danas sastoji od dvadesetak stalnih sekcija iz više europskih zemalja. U organizaciji ISHA-inih sekcija godišnje se održavaju tri seminara; jesenski, novogodišnji i ljetni, te godišnja konferencija u četvrtom mjesecu.
Internet stranica Međunarodnog udruženja studenata povijesti - ISHA nalazi se na adresi: http://www.isha-international.org/

 

Priznanja i nagrade

Prvo veliko priznanje za rad Kluba jest nagrada Franjo Marković, uručena predstavnicima Kluba na svečanoj sjednici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 19. listopada 2005, kao priznanje za izvanredni doprinos u međunarodnoj suradnji.

Na svečanoj proslavi dana Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 19. listopada 2010., Klubu studenata povijesti - ISHA Zagreb dodijeljena je nagrada Franjo Marković, za zapažene znanstvene i stručne rezultate u prethodnoj akademskoj godini (2009./2010.).

 

Kontakt

 

E-mail Kluba:

E-mail uredništva Pro Tempore:

 

isha.zg@gmail.com

pt.redakcija@gmail.com

 

Predsjedništvo 2012./2013.

 

Predsjednik:   Mišo Petrović
miso.csc.petrovic(at)gmail.com
     
Potpredsjednica:   Lara Zelić
     
Tajnik:   Mihael Sučić
     
Blagajnik:   Karlo Kocbek
     

 

Vijeće Kluba

 

 

Nadzorni odbor

Filip Ambruš
Igor Gagula
Filip Vukuša
Iris Živičnjak
  Kristian Bertović
Sara Katanec
Zvonimir Plavec
Zoran Šoltić